Vindem si montam profesional acoperisuri

Tigla Ceramica, Tigla Turnata, Tigla Metalica, Tabla Cutata, Tabla Faltuita, Aticuri, Sindrila Bituminoasa, Sita, Acoperisuri cu stuf, Lemn Acoperis, Pergole, Foisoare Vindem si montam profesional:

Sunt Stefan lucrez acoperisuri din anul 1979, am lucrat la Trustul Carpati unde am executat lucrari de invelitoare la Palatul Prezidential Cotroceni, Biblioteca Centrala din Piata Constitutiei la vila Foisorul din Sinaia, vila Izvorul din Predeal precum si mai multe ambasade si consulate. Dupa revolutie mai exact in vara anului 1991 am plecat pe cont propriu si am obtinut o autorizatie in decretul 54 si am lucrat pana in anul 1993 cand am infiintat o firma si am lucrat toate tipurile de acoperisuri inclusiv stuf si sita. Am fost pregatit de 12 meseriasi selectati de Ceausescu pentru Palatul Cotroceni si am invatat de la ei tot ce se poate in materie de acoperisuri.

0040736123345, 0040763030109

O Tabla de calitate si utilaje de cea mai noua generatie ne ajuta sa producem Tigla Metalica si accesoriile aferente de cea mai buna calitate din Europa. Nu facem rabat la calitate in favoarea profitului pe termen scurt asa cum fac alte firme specializate in tigla metalica. Achizitionam materia prima din Italia (Advedi) care ne furnizeaza tabla ce respecta toate caracteristicile din compozitia tablei asa cum scrie in documentatia tehnica ce insoteste produsul. Suntem distribuitori de tigla ceramica Tondach, si tigla ceramica si turnata Bramac. Punem la dispozitia clientilor tigla Tondach si Bramac la pret de distributie iar noi vrem sa incasam bani din montaj.
Producator-tigla-metalica

.

Producator-tigla-metalica

.

Producator-tigla-metalica

.