Vindem si montam Sindrila Bituminoasa, 076 808 4477, 076 801 1455

.

img-1

.

.

.

img-1

.

.

img-1

.

img-1

.

img-1

.

.

.

Sindrila bituminoasa este confectionata din placi bituminoase cu fibra de sticla in interior peste care se impregneaza granule abrazive.
-Montajul se face usor de catre meseriasi nu recomand sa va montati singuri sindrila bituminoasa intrucat o veti gasi pe jos la prima rafala de vant si nu trebuie s fie prea puternica rafala de vant.
-Sunt si oameni care fac pe desteptii si se apuca sa monteze singuri sindrila bituminoasa si am vazut asta recent cand un client ma sunat si mi-a comunicat ca are probleme majore cu acoperisul de mai mult timp si cand l-am intrebat de cand mi-a zis ca de la inceput dar nu sia dat seama ca nu sa mai uitat in pod, dar eu cand am urcat pe acoperis am constatat ca era putred tot.
A putrezit tot lemnul nu mai tinea greutatea me adica cei 80 kg ale mele.
-Cand am intrebat cine a montat sindrila mi-a zis ca el si cu cumnatul lui, iar asta la costat tot acoperisul care a trebuit demolat si facut altul.
-Montajul Sindrile Bituminoase se face cu unele fineturi fara de care nu se poate monta corect.
-Noi avem multa experienta in montajul Sindrilei Bituminoase drept pentru care oferim o garantie de 5 ani la montajul ei. Montam Sindrila Bituminoasa din anul 1995 timp in care am montat multi km de sindrila Bituminoasa.

.

img-1

.

.