Tondach: Producator de Tigla Ceramica si Tuning

img-1

.

.

.

img-1

.

.

img-1

.

img-1

.

img-1

.

.

.

Tabla faltuita este cel mai sigur sistem de invelitoare, daca la tigla ceramica mai crapa o tigla din diferite motive sau la tigla metalica mai cedeaza o garnitura la un surub din cele peste 1500 de suruburi la tabla faltuita nu se poate intampla nimic.

Ca sa intelegeti cum stau lucrurile si de ce este cel mai sigur sistem de invelitoare la acoperisuri va explic cum se monteaza si asa oricine poate sa inteleaga ca sistemul este sigur 100%. Se achizitioneaza tabla la lungime dupa dimensiunile acoperisului dumneavoastra, adica de la streasina si pana la coama casei tabla este dintr-o bucata. Se taie tabla pe lungime in doua astfel tabla care are o latime de 1,25 m va avea 0,62 m. Se prinde tabla pe acoperis in copci din 0,5.m in 0,5 m care se bat in cuie cate trei la numar. Copcile sunt pe sub tabla de pe acoperis iar tabla se incheie cu fals dublu ca la cazanele de presiune cu copci cu tot. deci tabla plana se prinde pe acoperis in copci pe sub tabla dupa care se incheie la dublu fals. Tabla ramane ne perforata si astfel o picatura de apa care ajunge pe tabla in coama casei nu are alta solutie decat sa ajunga la jgheab. Sistemul este conceput de sute de ani de Nemti si s-a pastrat pana in zilele noastre deoarece este un sistem bun dar Romanul a facut tot felul de modificari in timp atat la copci si pana la tabla care o taia in trei , copcile nu le mai batea in trei cuie bateau numai un cui pe motiv ca ajunge si unul, copile simple le faceau foarte mari si astfel ieseau din fals dupa care le indoiau peste fals, falsul nu mai era la dublu ajungea sa fie la simplu desi ghiara semana cu cea la dublu dar falsul iesea la simplu. Acum nu se mai foloseste falsul intucat tabla este dintr-o bucala de la streasina si pana la coama casei.
Stefan meserias din 1979, tel.076 808 4477.
Fac aceasta meserie din pasiune si inca din copilarie mi-am dorit sa fac acoperisuri si nu fac rabat la calitate in favoarea costului redus sau pentru a termina repede sa pot incasa banii rapid. Calitatea este un element foarte important pentru mine, Am lucrat cu arhitecti si am studiat foarte multe carti pentru a perfectiona montajul profesional. Eu stiu ce nu stiu multi care monteaza acoperisuri. De la revolutie si pana in prezent am vazut numai un acoperis executat corect si acolo erau ingineri si arhitecti care se ocupau de muncitori sa faca treaba de calitate si din cate am inteles era casa unui specialist in constructii.Nu am vazut nici un meserias in Romania care sa faca acoperisuri de calitate din pasiune si cu migala asa cum fac eu. Nu vreau sa conving pe nimeni sa apeleze la serviciile mele dar cei care o fac au foarte mult de castigat. Stiu sa montez profesional toate tipurile de acoperis indiferent din ce material doreste clientul, indiferent de forma si coplexitatea acoperisului.Beneficiarul este cel care ia decizia pentru un meserias sau altul si tot beneficiarul suporta consecintele pentru un montaj de proasta calitate. Sun tot felul de meseriasi si fiecare crede ca el este cel mai tare si mai bun dar beneficiarul trebuia sa ia decizia si tot el cheltuieste o suma de banii destul de importanta si nu cred ca este bine sa dati bani pe materiale si sa le distruga niste maseriasi parati care fac de toate. De curand mi sa spus de catre un agent de vanzari in acoperisuri ca el are o echipa care se apuca de un acoperis de aproximativ 170 mp cu cel putin o lucarna si doua cosuri de fum dimineata la ora 7.00 si la ora 15.00 este gata si a zis ca pune si un pariu cu mine de o suta de euro. Eu nu am reusit niciodata sa execut un acoperis de 170.mp intr-o zi si cu acelasi numar de oameni adica 4,( trei maseriasi si un necalificat).Am intrebat de calitate si mi sa spus ca ei lucreaza bine. Nu vreau sa comentez asa ceva

.

.