Bramac Tigla Ceramica si Tigla Turnata la Inaltime

img-1

Pentru a beneficia de un acoperis modern, complet functional si de calitate, este nevoie de o intreaga serie de accesorii corespunzatoare pentru acoperis. Acoperisul si accesoriile sunt cea mai puternica echipa de combatere a efectelor cauzate de conditiile meteorologice austere asupra locuintei dumneavoastra. Daca achizitionati accesorii potrivite pentru acoperisul dumneavoastra, intregul sistem ales va functiona fara probleme pe o perioada indelungata de timp. Bramac ofera garantii cu o durata de 2, 10 sau 15 ani, in functie de alegerea dumneavoastra.
Pachetul Protector este unul dintre cele mai sigure, rezistente si durabile pachete disponibile. Acesta adduce un plus de rezistenta si durabilitate acoperisului prin imbinarea perfecta a accesoriilor Bramac. Pachetul contine tigla, hidroizolatie acoperis, elemente coama, aerisire acoperis, siuranta acoperis, racordari si sistem de jgheaburi si burlane. Folosind acest pachet, nu mai sunteti nevoit sa va ingrijorati cu privire la infiltratiile de apa, zapada, alunecarea zapezii de pe acoperis sau colectarea si evacuarea apei pluviale. Aveti 15 ani garantie la acest pachet. Pachetul Novo are 10 ani garantie. Se diferentiaza de celelalte pachete prin atentia deosebita acordata detaliilor si a esteticii. Pe deasupra, ofera locuintei dumneavoastra un plus de protectie si siguranta. Tiglele Romana, Alpina Clasic si Donau, apartinand de acest pachet, lupta impotriva depunerii de praf si alte reziduuri, au o suprafata mai lucioasa si culoarea acestora rezista mai mult in timp. Infiltratiile de apa, zapada, aerisirea acoperisului, subventilatia acoperisului si alunecarea zapezii de pe acoperis nu vor mai fi o problema de indata ce folositi Pachetul Novo. Bramac va prezinta Pachetul Standard, un pachet clasic, complex si eficient in combaterea infiltratiilor de apa s.a.m.d. Tiglele Markant si Natura Plus va vor incanta cu frumusetea si durabilitatea lor. Alegeti Pachetul Standard si nu veti regreta. Primiti, o data cu alegerea acestui pachet, o garantie de 2 ani. Alegeti unul dintre aceste pachete si nu veti fi dezamagit.
1. Tigla Bramac
Oferim 30 de ani garantie pentru tiglele Bramac.
2. Strat suplimentar hidroizolator
Aveti nevoie de folii pentru acoperis in cazul in care acoperisul are constructii inclinate. Fara acest strat suplimentar hidroizolator nu puteti beneficia de garantia functionalitatii sistemului de acoperis. In functie de panta acoperisului, puteti alege folia corespunzatoare si modul de amplasare. De asemenea, modelul invelitorii de acoperis reprezinta un factor ce influenteaza aceasta alegere a foliei si a modului de amplasare.
3. Aerisirea acoperisului
In scopul aerisirii acoperisului exista deschideri de ventilatie la streasina. Pasarile si animalele mici nu vor putea patrunde in structura acoperisului datorita elementelor care protejeaza spatiul de aerisire a acoperisului. Tiglele de aerisire au rol in ventilarea spatiului aflat sub invelitoare.
4. Elemente coama
Coama are rolul de a asigura o buna ventilatie a acoperisului, in acest scop, montajul coamei fiind uscat.
Banda de ventilatie are rol in ventilatia coamei.
5. Siguranta acoperisului
Sistemele parazapada au un rol foarte important, de aceea este necesar ca ele sa fie montate deasupra intrarilor si spatiilor unde circula persoane.

.

img-1

.

img-1

.

img-1

.

img-1

.

Tigla Bramac are un design perfect ce se potriveste la orice constructie de oameni seriosi si care nu se carpesc, evident structura de rezistenta trebuie sa fie buna asa cum fac oamenii seriosi.
-Geometria perfecta si suprafta tiglei cu o vopsea speciala ce nu permite muschilor si lichenilor sa se aseze pe ia (protector )fac din Tigla Bramac o tigla deosebita si cu un design ce nu poate fi gasit la oricine

Se vede si din fotografiile de mai sus ce design poate avea tigla Bramac si asta nu este tot in realitate se vede mult mai bine decat in fotografie.Bramac pune la dispozitia clientilor un sistem complet si foarte performant.
- Accesoriile bramac sunt de cea mai buna calitate din Europa practic nu exista materiale mai bune la un sistem de acoperis cum este la Bramac